Fagplan for visuelle kunstfag.

Kulturskolen har egen fagplan i de visuelle kunstfag. Les den ved å klikke på fanen for fagplan.

onsdag 25. mai 2011

Skulpturprosjektet går mot en avslutning

Elevene har arbeidet iherdig med å avslutte skulpturene sine. De ville ikke hjem ikveld. De har en kveld igjen, neste uke, og så er det slutt.
Tirsdag den 7.juni inviterer de og 2dgjengen til felles utstilling. Her er, uten å røpe for mye, noen glimt av saker og ting som gjennomgikk forvandlinger ikveld. Ganske imponerende med tanke på at ALT de bruker var forkastet av andre, søppel med andre ord.

tirsdag 24. mai 2011

Koldnålstrykk

Elevene har idag arbeidet videre med sine pleksiplater og foretatt trykk av det endelige resultatet. Mye skal klaffe for at det blir et vellykket trykk. Passe mengde sverte, forsiktig må de "slå av" platen slik at det ikke blir for lite sverte igjen nede i rissene, passe fuktig papir og tilslutt riktig trykk på valsen.
Men med en gammel klesrulle som grafikkpresse må jeg si at elevene mestret etterhvert alle prosesser selv og alle oppnådde gode trykk av sine plater.

De trykkene de ikke var fornøyd med fikk en omgang med litt akvarell farge og ble faktisk veldig fine. Neste gang er vår siste verkstedskveld sammen før utstilling og avslutning om 14 dager. Jeg velger å vise kun ett bilde idag og håper at alle dere som er interessert i hva elevene har arbeidet med denne våren kommer på utstilling for å se kunstverkene.

Yngste elev har laget dette vakre trykket med storm på havet og land i sikte.