Fagplan for visuelle kunstfag.

Kulturskolen har egen fagplan i de visuelle kunstfag. Les den ved å klikke på fanen for fagplan.

onsdag 9. februar 2011

Harer og zombier side om side

Slik oppleves kveldene med 3d gruppa på onsdager. Det er to ivrige grupper med hver sin film. Den ene gruppen vurderer å sende inn sitt bidrag til UKM og det støtter jeg dem i. En flott film er under arbeid og de håper den skal bli klar til fristen for påmelding til UKM som er 1. mars.

På bildene her arbeider den ene gruppen med innspilling. De benytter et program som heter StopMotionPro. Det er et veldig greit program som utfører alle de oppgavene man trenger når man lager animasjonsfilm. Man tar utallige bilder når man skal lage en animasjonsfilm- husk det trengs 24 bilder pr. sekund. I samarbeidet mellom figurflytter og programansvarlig kan det oppstå små glipp slik at det blir tatt bilder med hender, albuer eller hoder:) SPM fjerner lett slike feil opptak.

Det er morsomt å være sammen med så engasjerte ungdommer og jeg gleder meg til neste uke allerede!

tirsdag 8. februar 2011

Ny elev betyr nok en "skuespiller" i animasjonsfilmen

Ja idag utvidet gruppen seg med nok en elev og med det så ble persongalleriet utvidet. Det er svært hyggelig når nye elever kommer og hun kunne avslutte kvelden med denne figuren til gruppens animasjonsfilm.
Hva personen skal gjøre må dere dessverre vente med å se.Ellers så har elevene arbeidet meget ivrig med animasjon på 2D gruppa ikveld. Jeg kan avsløre at 6 elever har rukket å animere sin del av filmen ikveld - og det ser svært så lovende ut.