Fagplan for visuelle kunstfag.

Kulturskolen har egen fagplan i de visuelle kunstfag. Les den ved å klikke på fanen for fagplan.

onsdag 13. april 2011

Maskeutstilling

Idag avsluttet 3dgjengen prosjekt masker. De ble montert og hengt opp i Kulturskolens inngangsparti. Å lage utstilling, vurdere hvor de enkelte verkene skal henge ift hverandre, sette infolapper under maskene og se det endelige resultatet, er også lærerikt.
Denne utstillingen er åpen i kulturskolens åpningstid og alle er velkommen!! Så med disse bilder av sluttresultatet avslutter jeg med å ønske alle en riktig god påske.

tirsdag 12. april 2011

Akvarell + påske

Idag gjorde elevene ferdig sine akvareller. Bildene ble tørket i spenn og siden signert og hengt opp til utstilling i "Galleri 2d", dvs i korridoren innover mot verkstedene. Der kan både elever, foreldre og andre interesserte betrakte de flotte akvarellene/blindtegningene! I tillegg til disse maleriene henger også elevenes store gruppebilder, som ble malt til Familiedagen i Sofiemyr kirke noen uker siden.

VELKOMMEN!!


Når dette var gjort benyttet vi resten av tiden til å lage påskekort. Elevene fikk farget papir i ulike farger, saks og lim. Utfordringen var å klippe former som ble limt på et brettet ark. De benyttet overlappinger og form/motformer i arbeidet.

gulvet ble benyttet som arbeidsbord idag mens akvarellene lå til tørk på bordet.
Så er det påskeferie og jeg vil ønske dere alle, store og små, en riktig god påske med noen påskekort som elevene laget.....Vi sees første tirsdag etter påske!!