Fagplan for visuelle kunstfag.

Kulturskolen har egen fagplan i de visuelle kunstfag. Les den ved å klikke på fanen for fagplan.

onsdag 2. mars 2011

UKM er på søndag!!!

3dgjengen er i rute. Filmen er ferdig innspilt, titler og rulletekster på plass og lyd er nesten ferdig. En økt imorgen så vil filmen ha premiere på SØNDAG. Etter premieren vil filmen også bli vist her i bloggen. Jeg kan ihvertfall røpe at filmen heter "Haren og Skils-padden"


tirsdag 1. mars 2011

Animasjon og Maleri

I kveld har elevene vært fordelt på ulike oppgaver. Animasjonsfilming har foregått og jeg kan nå røpe at alle sketsjene er nå filmet ferdig, tittel på filmen er animert og det er også hele rulleteksten!!! Her kan dere se "skuespillerne" som nå er ferdig med sine roller. En flott gjeng, syns du ikke?Mens dette arbeidet har pågått har andre i gruppen arbeidet med et stort felles maleri som skal være en del av en familieforestilling i Sofiemyr kirke 19.mars. Å arbeide med et felles prosjekt gir elevene øvelse i å samarbeide og en opplevelse av å få til noe mer enn den enkelte klarer alene. Jeg tenker at det nesten må være som en musiker som spiller i et orkester. Alle har sine oppgaver og sammen blir det et fellesløft.

Tema på fellesoppgaven er vennskap og samhold. Elevene fikk frie hender til å løse oppgaven. De fyller den 4 meter lange lerretet med mennesker, glade mennesker, mennesker fra hele verden har fått plass i fellesskapet. En fin løsning på oppgaven, synes jeg. Bare se her på de mange glade ansiktene som får plass: